Historiek

Het nog steeds familiale bedrijf werd opgestart in 1964 door Jan Pevenage. De werken toen bestonden voornamelijk uit het graven van sleuven voor nutsvoorzieningen. Toen in 1971 zoon Eric Pevenage samen met zijn echtgenote mee aan het roer gingen staan van de op dat moment reeds goed draaiende firma, namen de werken een gans andere wending en werden vooral verkavelingen, rioleringswerken en wegeniswerken uitgevoerd.

De zaken draaiden goed en er diende een andere locatie te worden gezocht voor het bedrijf om een antwoord te bieden aan het nijpende plaatsgebrek. De firma Pevenage en Zoon vestigde zich op de voormalige site van de steenbakkerij op de Elenestraat te Zottegem.

In 1992 vervoegde ook kleinzoon Yves Pevenage zich in de zaak waardoor de groei kon verder gaan. Intussen is de firma uitgegroeid tot een middelgrote KMO met tal van vaste werfleiders, medewerkers, onderaannemers en toeleveringsbedrijven die steeds streven naar een hoge kwaliteit en stiptheid. De firma Pevenage en Zoon bezit een klasse 6 en voert zowel private, openbare, als industriële werken uit.

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer ons door online uw vraag te stellen.

contacteer ons